Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 или Ауди A3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mihailradoslavov Покажи съобщение
    определено 147
    за домати и краставици се базикате, аз не карам такива неща - одържам на фронта на селското напрежение което ми се дава от 70 годишните
    иначе съм на семейни начела, ако така мога да се изразя, близо 2 години живея с приятелката си и с родителите си в 1 къща, та ... питката опечена вече ...
    Място за якета като има всичко е наред ... но предпочитам 147

Гледам обявите в cars.bg и mobile.bg, и виждам че цените за 147 започват от 5000лв. има и една която е 4600, но без кожи , без подлакътник и така ... и стигат до много повече (20 К) гаранционни коли, интересува ме как да позная кое става и кое не става, защото аз на 1 вата срещата кола няма да се хвърля това е 101 % ..
    Аз да кажа че читава 147 под 7500-8000 лв. няма да намериш...
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      Аз да кажа че читава 147 под 7500-8000 лв. няма да намериш...
      Дизел да ама бензин може и по-надоло .
      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
      Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
      Ramstein - Benzin
      https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• Взимай си бензин и да не ти пука, прочети из форума колко бензинови коли има и какъв процет от тях са правили прословутия основен ремонт, за който говорят дизелджиите / той е горе долу на цената на дизеловата турбина примерно, иначе макар и рядко има и родили JTD/, отделно дизелите на старо са доста по карани от бензиновите, това е също факт, който не трябва да се пренебрегва, според мен.
        Лично аз съм карал и ще карам само бензин за лична кола, а служебна бих си взел всякаква...
        Last edited by fred; d.m.y г., 21:21.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Working...
        X